Radio

Valori Românești

Current track

Title

Artist

Current show

Panoramic Muzical

00:00 12:00

Current show

Panoramic Muzical

00:00 12:00

Background

Speak Floyd La Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe [București]

Event info
Date: 25 octombrie 2019
Time: 22:30
Location: Hard Rock Cafe
Address: Șoseaua Kiseleff 32, Sector 1 București
Details

Speak Floyd, trupa românească tribut Pink Floyd, revine la Hard Rock Cafe cu un concert ce va avea loc pe 25 octombrie 2019, începând cu ora 22:30.

Formația Speak Floyd s-a înființat în ianuarie 2010 la Cluj, având în componență muzicieni cu experiență și, care din pasiune pentru muzica formației Pink Floyd, au pus la cale un proiect care s-a dovedit a fi de mare inspirație și de mare succes în rândul ascultătorilor de muzică de calitate din România.
Prestațiile de excepție pe care le realizează membrii formației Speak Floyd când apar pe scenă, atenția și seriozitatea cu care abordează fiecare piesă, precum și proiectele de viitor la care lucrează membrii grupului fac din Speak Floyd una dintre cele mai frumoase surprize de care sperăm să se poată bucura cât mai mulți iubitori de muzică bună din România și de ce nu, și din alte țări.
Speak Floyd înseamnă Dudu Isabel (voce), Sandy Deac (clape, voce, chitară), Kovacs „Kovi” Laszlo (chitară), Răzvan Rotis (tobe), Tudor Pop (bass), Edi Raita (clape), Gențiana Ganea (voce), Lazăr Rudy (saxofon).

Add to Google Calendar

Add Now