Radio

Valori Românești

Piesa curentă

Titlu

Artist

Program curent

Top VR

17:30 18:00

Program curent

Top VR

17:30 18:00

Background

Un Veac De Sinceritate

Scris de la 1 decembrie 2018

În urmă cu ceva vreme, la Cluj, doi cetăţeni au pornit un proiect extrem de personal. Pe mine mă cheamă Cătălin Condurache şi eu am dezlănțuit furtuna!  Ziceți-mi mai bine simplu, Cătă! Pe al doilea eu l-am chemat. Numele lui din buletin este Ioan-Mircea Pop, noi îi zicem Nessu.

Nici unul nu suntem străini de fenomenul artistic şi am cochetat muzical împreună. În formula Cătă & SISTEM, am cântat prin 80 de câteva ori. Poate că eu am cântat ceva mai mult și cânt în continuare. Primăvara Baladelor a fost a mea în 1982, apoi pe la Flacăra, debutam în 1976, am prezențe pe discurile cenaclului, plus proiecte muzicale personale, discurile Generația Ta în 97 şi Golden Folks în 2017.  În mass media proiectele  s-au numit CD Radio, Radio Guerrilla Cluj și NCN Tv.

Nessu a realizat Replica Radio online, un proiect de mare succes pentru românii de pretutindeni, cu milioane de ascultători. De 8 ani face asta!

De ce am pornit acum acest demers? Simplu. Pentru că lumea trebuie să știe istoria muzicii româneşti, cu chitări, tobe, clape, fie că este muzică ușoară, rock, folk, pop, jazz. Avem cu ce! Avem valori românești, și din 1 Decembrie vom avea un site şi un post de radio care pornesc la drum.  Eu cred că trebuie să ne cunoaștem valorile, creațiile. Este o isterie cu România 100, găselnițe din bani tăi și ai mei doar ca să-i pape mulți, foarte mulți, că așa e cu politica și banii publici.

Am pornit acest demers, să dovedim pe banii noştri,  cu munca noastră și a celor care cred în noi, cu entuziasm,  să arătăm că poți elogia valorile artistice autentice românești. Le poți face public cu un site și un post de radio online, cu toate ingredientele și experiența noastră de care dispunem.

Generații, mai noi sau mai puțin noi, pretuiți-i pe-ai noştri eroi!

Site & Radio VALORI ROMÂNEȘTI: https://valoriromanesti.com

Etichetat ca

Opinii
  1. Cornel Costea   On   2 decembrie 2018 at 12:54

    Vă salut, cu bucurie și cu respect! Excepțională inițiativă! Pe sufletul meu și al milioanelor de români (sunt convins)! Să aveți sănătate și puterea de a crește acest proiect, și, în măsura în care vă pot da o mână de ajutor, o voi face cu sinceritate și cu drag!

Lăsați un Răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Continuați lectura